Misko Misko
Elia Elia
Trata Trata
Misko

СПАГЕТИ И МАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯ

 

КЛАСИЧЕСКА СЕРИЯ КЛАСИЧЕСКА СЕРИЯ

“MISKO”е най-известната марка макаронени изделия на гръцкия пазар, с над 34% пазарен дял. Тя е собственост на най-големия производител на тестени изделия в света - Barilla Spa., което е гаранция за високото качество на продуктите MISKO.

Макаронените изделия MISKO са 100% натурален продукт. Произведени са от грис от твърда пшеница и вода. Ето защо, те запазват целостта си при готвене и не се слепват.

Класическата серия на Миско обхваща изключително богат асортимент от форми - 6 вида спагети с различна дебелина, 12 вида макарони с разнообразни форми (спирали, панделки, ригатони, олювчета, звездички, кус-кус и др.), навито фиде и талиателе.


ПЪЛНОЗЪРНЕНИ СПАГЕТИ И МАКАРОНИ ПЪЛНОЗЪРНЕНИ СПАГЕТИ И МАКАРОНИ

Консумацията на пълнозърнести продукти е особено полезна за доброто здраве на човешкия организъм. Семената на пълнозърнестия грис са богати на въглехидрати с нисък гликемичен индекс. Това означава, че съдействат за бавното покачване на захарта в кръвта, което в съчетание с богатото съдържание на фибри, помага на организма да се чувства сит за по-дълъг период от време, като по този начин допринася и за контрола върху теглото.

Пълнозърнестите спагети и макарони MISKO са ценен източник на здравословни хранителни вещества, като: фибри, въглехидрати, витамини, антиоксиданти, минерали и микроелементи. Доказано е, че диетите богати на храни от пълнозърнеста пшеница намаляват риска от сърдечносъдови заболявания, диабет тип 2, затлъстяване, както и някои форми на рак.

Една порция пълнозърнени спагети/ макарони MISKO Ви осигурява 29% от дневното количество фибри, необходими за нормалното функциониране на храносмилателната система и организма.


 
Средиземноморски рецепти с продуктите Misko Elia Trata